Vacature doktersassistente

Vacature doktersassistente

Doktersassistente in De Stadspraktijk in Sittard worden?

Ben je doktersassistente en zoek je een fijne (nieuwe) werkplek? Spreken onderstaande uitspraken van het huidige assistententeam je aan? Neem dan graag contact met ons op!

 

‘Ik kan patiënten waar nodig gewoon dezelfde dag bij een van de huisartsen plannen’

‘We zijn 1 team, met hoge betrokkenheid en aandacht voor resultaat, maar ook echt oog voor elkaar’

‘Door het dagelijks overleg is er rust en structuur om de kerntaken uit te voeren. Geen eindeloze protocollen, maar gewoon fijn patiënten helpen en ook nog eens samen lachen’

 

We zoeken een zesde doktersassistente, die ook een vast gezicht voor onze patiënten wilt worden. De uren en werkdagen zijn bespreekbaar, als het maar tussen de 18 en 30 uur ligt. Het assistententeam maakt zelf het rooster en vangt flexibel voor elkaar op tijdens vakanties. Wil je meer weten over De Stadspraktijk, kijk dan gerust op www.huisartsensittard.nl

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Bel de praktijk bij vragen via 046-4201410, dan kan een collega doktersassistente je zeker al op weg helpen. Wil je (vertrouwelijk) meer informatie inwinnen of gewoon meteen solliciteren, mail dan naar fabiennevanhelden@meditta.nl.

We zullen sollicitaties zoveel als mogelijk doorlopend in behandeling nemen. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature sluiten. Heb je interesse, wacht dan niet met reageren!Translate »
Call Now Button